Oops...
Slider with alias iriz-thuiszorg-aanbod-24-uurs-zorg-thuis-1 not found.

Wat is wondzorg?

Een slecht genezende wond kan de kwaliteit van leven flink in de weg staan. Vocht, dunner wordende huid, vaatafwijkingen, diabetes of een chirurgische ingreep? Het zijn slechts enkele van de haast talloze oorzaken die mogelijk ten grondslag liggen van zo’n slecht genezende wond. Maar één ding hebben ze gemeen en dat is de behoefte aan deskundige Wondzorg. Want het negeren van een slecht genezende wond brengt namelijk niet te onderschatten gezondheidsrisico’s met zich mee.


Altijd deskundige Wondzorg

Het wondzorgteam staat altijd onder toezicht en regie van een verpleegkundig specialist wondzorg. Samen met u gaan zij kijken waarom genezing zo lang op zich laat wachten en wat er gedaan kan worden om dit alsnog te bespoedigen.

Constante scholing van Wondzorg specialisten

Het werkveld wondzorg is flink in ontwikkeling. Hierdoor is een permanente scholing van de specialistische wondverpleegkundige een absolute must. Wanneer u een beroep doet op een van de specialisten uit Wondzorgteam kunt u er dus op vertrouwen dat zij beschikken over een volledig up to date kennisniveau, aangaande wondmateriaal en de voor u benodigde behandeling.

Wondzorg Aan Huis


Wondzorg is een specialistische thuiszorgdienst van Iriz thuiszorg. Door de inzet van Wondzorg genezen wonden sneller en worden onnodige complicaties eenvoudig voorkomen. Wondzorg Zeeland heeft als doel de kennis en kwaliteit rondom wondzorg in Zeeland te verbeteren en zo de kwaliteit van leven. Dus heeft u een wond die niet binnen 3 weken geneest, kom dan niet morgen, maar vandaag nog in actie.

 

Meer weten over Wondzorg?

Wilt u hier meer over weten? Iriz thuiszorg helpt u hier uiteraard graag verder mee. Klik voor meer informatie op onderstaande knop ‘Vraag Nu Zorg Aan’, bel ons op 0113-745080 of stuur onze collega een persoonlijk bericht.

Wondzorg thuis aanvragen

Iriz thuiszorg en Wondzorg Zeeland garanderen haar klanten korte lijnen. Dit omdat we liever vandaag dan morgen starten met uw behandeling. Door tijdig aan de bel te trekken en wondzorg als thuiszorgdienst aan te vragen voorkomt u vaak verdere behandelingen in het ziekenhuis. Heeft u dus een slecht genezende wond? Overleg met uw huisarts en vraag een verwijzing naar Wondzorg Zeeland.

Met deze verwijzing heeft u binnen 48 uur de eerste afspraak. De kosten voor wondzorg worden via de basisverzekering van uw zorgverzekering vergoed.