Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus

Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus | Tel: 0113-23 25 29 (24/7)

Wondzorg Zeeland

Zorg Zeker Zeeland, het samenwerkingsverband van Iriz Thuiszorg (Goes), Cleijenborch (Colijnsplaat), Cederhof (Kapelle) en Eilandzorg (Zierikzee), heeft het initiatief genomen om samen met verpleegkundig specialist Saskia Rolloos Wondzorg Zeeland op te zetten.

Waarom Wondzorg Zeeland

In Nederland zijn er jaarlijks 350.000 wondzorgpatiënten. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met aandoeningen als diabetes en aderverkalking. In Zeeland ontbrak tot voor kort een keten in de wondzorg.

Doelstellingen Wondzorg Zeeland

De doelstelling van Wondzorg Zeeland is om gespecialiseerde wondzorg in de thuissituatie te verlenen. Cliënten zodanig te behandelen dat wonden sneller dicht gaan en complicaties worden voorkomen. Hierdoor zal de ziektelast afnemen.

Hoe werkt Wondzorg Zeeland?

De verpleegkundig specialist van Wondzorg Zeeland maakt voor elke cliënt een persoonlijk behandelplan en de gespecialiseerde verpleegkundigen leveren de zorg bij de cliënt, zowel in de thuissituatie als op locatie. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van wondzorg en werken nauw samen met de behandelend arts.

Wondzorg Zeeland is zeven dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0113-745080.

Kernwaarden Iriz

  • Respect
  • Oog voor de mens
  • Thuis blijven wonen
  • De vraag achter de vraag

Contact opnemen

0113-232529

0113-232989

info@iriz.org

Ik wil zorg Ik Zoek Informatie Ik Zoek Werk