Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus

Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus | Tel: 0113-23 25 29 (24/7)

Thuiszorg Teams

Thuiszorg is niets zonder de wijkverpleegkundigen, wijkverzorgenden, zorgcoördinatoren en andere zorgspecialisten. Dit geldt uiteraard ook voor het thuiszorg team van Iriz. Omdat wij luisteren naar u als klant, weten we dat u ook graag een gezicht ziet bij die vriendelijke stem aan de telefoon. Daarom staan wij allemaal gewoon met onze naam en foto op de website. Dus wanneer u een boodschap voor ons heeft bel ons dan vooral, of stuur een van de collega's middels een van de rode knoppen een privé bericht.

Dit is Thuiszorgteam Walcheren. Dit team houdt zich vooral bezig met dementiezorg in de regio. Door de nauwe band met het verzorgingsgebied en haar bewoners ondersteunt dit thuiszorgteam ook de mantelzorgers die hier dagelijks actief zijn. Zaken die dit thuiszorgteam belangrijk vindt zijn luisteren en respecteren van de klantbehoeften. Een waarde die overigens echt kenmerkend is voor de werkwijze van Iriz thuiszorg.

Team Goes Zuid is net als team Noord een thuiszorgteam waarin naast specialistische wondzorg ook alle overige thuiszorg specialismen aanwezig zijn. Dus wat uw zorgbehoefte ook is, dit team sluit daar perfect op aan. Voor dit team is vertrouwen een belangrijke kernwaarde. Een van de zaken die dit team kenmerkt is de bereidheid graag een stapje extra te zetten. Niet alleen thuiszorg op maat, maar ook nog wanneer het u uitkomt. Wij bij Iriz thuiszorg zijn dan ook bijzonder trots op dit team.

Team Goes Noord is een door de wol geverfd team dat zich richt op alle vormen van thuiszorg. Ook dit team is uitgerust met een specialisme als het gaat om wondzorg. Kenmerkend voor Team Goes Noord is het sociale aspect. Dus naast het leveren van zorg is er ook echte aandacht voor de klant. Om elke relatie goed uit te kunnen diepen zien klanten van Iriz thuiszorg niet steeds een andere wijkverpleegkundige, maar gewoon steeds hetzelfde vertrouwde gezicht, en dat werkt!

Jakoba Kleinepier

Jakoba is oprichtster van Iriz thuiszorg. Zij is degene die, van alle gedreven personen en gepassioneerde teams op deze pagina, één geoliede machine maakt. Haar enige doel; inwoners van Zeeland dagelijks de beste denkbare thuiszorg leveren.

Stuur mij een privé bericht

Amanda Francke

Amanda is de receptioniste die alle gasten op kantoor steeds hartelijk welkom heet. En als het even wat rustiger is, stort ze zich als telefoniste en administratieve kracht, op het voorspoedig verlopen van de communicatie met zowel klanten als leveranciers.

Stuur mij een privé bericht

Marieke Lainert

Marieke is gespecialiseerd longverpleegkundige. Met haar deskundigheid verlicht ze de zorgen bij mensen met longaandoeningen in de thuissituatie.

Stuur mij een privé bericht

Ellen Courtin

Ellen regelt de personeelszaken bij Iriz thuiszorg. Ze houdt de personeelsdossiers bij, zorgt voor de nodige contractverlengingen, in- & uitstroom en verzuimbegeleiding. Dit uiteraard allemaal strikt nauwkeurig en volgens de letter van de wet.

Stuur mij een privé bericht

Word jij onze nieuwe collega?

Zit de zorg bij jou in je bloed? Lijkt het je wat één van onze thuiszorgteams te versterken met jouw enthousiasme en kennis? Stuur ons dan een kort bericht, dan nemen wij aansluitend contact met je op om je te vertellen wat de sollicitatie-procedure inhoud en wat we van je verwachten.

Dat lijkt me wel wat!

Gina Scheermeijer

Gina is coördinator individuele begeleiding thuis. Zij zorgt er onder meer voor dat alle klanten de juiste begeleider toegewezen krijgen. Gina is zeer begaan, houdt van concrete en duidelijke afspraken en het onderhouden van een nauw contact met al haar klanten.

Stuur mij een privé bericht

Elvira Sandee

Elvira helpt  bij alle vraagstukken rondom de WMO. Samen met haar collega Djamida Rahman organiseert zij de dagelijkse planning van onze dienst Huishoudelijke Hulp. En bent u een nieuwe klant, dan is het Elvira die u belt, om u te vragen hoe onze hulp bevalt.

Stuur mij een privé bericht

Brigitte Broekmeijer

Brigitte helpt Kees van de Bos met het dagelijks reilen en zeilen rondom de financiële administratie. Zij zorgt dat alle uren zorg die we leveren goed in het digitale systeem staan en dat de zorgindicaties bij de juiste klanten vermeld staan.

Stuur mij een privé bericht

Kees van den Bos

Kees is controller en meteen verantwoordelijk voor de financiële administratie. Hij zorgt ervoor dat op administratief vlak alles vlekkeloos verloopt en dat wij als thuiszorg organisatie betaald worden door de zorgverzekeraar en de verschillende gemeentes.

Stuur mij een privé bericht

Djamida Rahman

Djamida is zorgcoördinator Huishoudelijke Hulp. Zij is dus voor Iriz thuiszorg degene die alles regelt als het gaat om huishoudelijke hulp. Dit zowel voor de WMO als de particuliere sector. Daardoor is zij voor ons het aanspreekpunt voor gemeenten op dit onderwerp.

Stuur mij een privé bericht

Marleen Cakir

Marleen is zorgcoördinator bij Iriz thuiszorg. Samen met haar collega Koos Kloet verzorgt zij de coaching van wijkverpleegkundigen en de thuiszorg teams op Walcheren. Daarnaast zorgt zij dat het onze klanten, op het gebied van thuiszorg, aan niets ontbreekt.

Stuur mij een privé bericht

Koos Kloet

Koos is zorgcoördinator. Samen met haar collega Marleen Cakir verzorgt zij alles rondom de inzet van thuiszorg in Zeeland. Maar daarnaast is zij ook een bevlogen coach en dagelijks bezig met het hooghouden van het kennis en kwaliteitsniveau van Iriz thuiszorg.

Stuur mij een privé bericht