Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus

Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus | Tel: 0113-23 25 29 (24/7)

Modulair Pakket Thuis (MPT)

Het zelf combineren van verschillende zorgdiensten kan in het Modulair Pakket Thuis (MPT). Middels het MPT ontvangt u de kundige en professionele zorg van een zorginstelling. Diverse instanties als Wet langdurige zorg, uw zorgverzekering en Wet maatschappelijke ondersteuning werken hiervoor nauw samen. Dit zodat Iriz thuiszorg het zo kan organiseren, dat u alle zorg en hulp krijgt die u nodig heeft. Maar dan veilig en vertrouwd in uw eigen omgeving.

mpt modulair thuiszorg zeeland goes

Wet langdurige zorg bij Pgb & MPT

Wet langdurige zorg (Wlz) is er voor u wanneer u 24 uur per dag zorg en toezicht nodig heeft. Maar wist u dat u deze zorg ook thuis kunt ontvangen? Bij Iriz thuiszorg zijn er twee mogelijkheden om dit te organiseren.

Persoonsgebonden Budget

Met een Persoonsgebonden Budget (Pgb) organiseert u de zorg die u nodig heeft volledig zelfstandig.

Modulair Pakket Thuis (MPT)

MPT is er voor u wanneer u niet de volledige zorg van de zorginstelling nodig heeft of wanneer u uw zorg niet volledig via uw Pgb wilt regelen.

Zorgverzekering & vergoeding bij MPT

Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van MPT, worden de zorg, behandelingen, medische hulpmiddelen en persoonlijke verzorging of verpleging, vergoed uit het basispakket. Voor behandelingen zoals fysiotherapie, logopedie of ergotherapie is het raadzaam een aanvullende verzekering bovenop uw basisverzekering af te sluiten.

Wet maatschappelijke ondersteuning & vergoedingen bij MPT

Bent u minder zelfredzaam en heeft u dus hulp nodig om thuis te kunnen blijven wonen? Dan is de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) er voor u. Bij vergoedingen en zorg vanuit de Wmo moet u denken aan aanpassingen in uw woning, het verzorgen van maaltijden, individuele begeleiding, dagbesteding en respijtzorg. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie wordt er gekeken wat er voor u nodig is.

Meer weten over MTP?

Wilt u meer weten over MPT en de eventuele vergoedingen ervan? Iriz thuiszorg helpt u hier uiteraard graag verder mee. Neem vrijblijvend contact met ons op. Klik hiervoor op onderstaande knop ‘Vraag Nu Zorg Aan’, bel ons op 0113-232529, of stuur een van onze collega’s een persoonlijk bericht.

 

Vraag Nu Zorg AanOf bel voor meer informatie met 0113-232529
Op al onze diensten gelden onze algemene voorwaarden.

Kernwaarden Iriz

  • Respect
  • Oog voor de mens
  • Thuis blijven wonen
  • De vraag achter de vraag

Contact opnemen

0113-232529

0113-232989

info@iriz.org

Ik wil zorg Ik Zoek Informatie Ik Zoek Werk

Heeft u thuiszorg nodig?

Onze mensen staan voor u klaar