Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus

Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus | Tel: 0113-23 25 29 (24/7)

Huishoudelijke Zorg

Er kan een moment komen in uw leven dat u hulp nodig heeft met de dagelijkse dingen in en om huis. Dit kan variëren van maaltijden verzorgen tot het schoonmaken van de badkamer en alles wat daar tussen zit. Particuliere huishoudelijke hulp is een dienst van Iriz thuiszorg die u helpt u dit weer zo te organiseren dat u nog lang, veilig en vertrouwd thuis kunt blijven wonen.

Bent u van mening dat u wel wat hulp kunt gebruiken? De medewerkers van Iriz thuiszorg zijn er voor u! Krijgt u van uw gemeente geen indicatie? Dan kunt u vaste of flexibele huishoudelijke hulp via Iriz inkopen voor 19,50 per uur.

Voor meer informatie, neem contact op via het zelfde vertrouwde telefoonnummer 0113-232529 of 0113 – 748051

huishoudelijke thuiszorg zeeland goes

Wanneer Huishoudelijke Hulp Aan Huis?

Er zijn vele redenen te bedenken om een beroep te doen op Huishoudelijke Hulp van Iriz thuiszorg. De oorzaak kan bijvoorbeeld liggen in een lichamelijke beperking, ziekte of ouderdom. Maar het kan ook zijn dat u door de hectiek van de dag niet meer in staat bent uw huishoudelijke werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren. Wat uw beweegreden ook is, Iriz thuiszorg organiseert voor u altijd een vaste en betrouwbare huishoudelijke hulp. Dus ook als u van uw gemeente geen indicatie krijgt.

Doel & werkzaamheden Huishoudelijke Hulp

Het doel van Huishoudelijke Hulp van Iriz thuiszorg is samen met u kijken naar wat er nodig is in uw persoonlijke situatie en dit actief oppakken. Alle onderstaande werkzaamheden behoren tot deze uitgebreide zorgdienst:

Algemene huishoudelijke werkzaamheden

Ramen zemen, stofzuigen, dweilen, wassen en uw sanitair zijn een paar voorbeelden van huishoudelijke klussen waar nooit een einde aan lijkt te komen. Maar ook als u tijdelijk of voor een langere periode niet zelf in staat bent dit te onderhouden is het zaak dat u hier een indicatie en vervolgens passende hulp bij krijgt.

Boodschappen doen

Een lege koelkast en keukenkastjes zijn, naast niet goed voor uzelf, ook nog eens teleurstellend voor uw gasten. Met de komst van bezorgdiensten van de verschillende supermarkten is samen boodschappen halen helaas geen vast onderdeel meer in de thuiszorg. Wat we wel doen is samen met u de verschillende mogelijkheden bekijken. Dit zodat het boodschappen doen goed geregeld is en efficiënt verloopt.

 

Huishoudelijke Hulp aanvragen

Of u nu wel of geen indicatie voor Huishoudelijke Hulp heeft, bij Iriz thuiszorg kunt u altijd Huishoudelijke Hulp aanvragen. Huishoudelijke Hulp is er in 3 soorten:

1. Huishoudelijke Hulp Resultaat

Bij deze zorgdienst werken we, afgestemd op uw wensen, steeds opnieuw naar de afgesproken doelstellingen toe. Denk hierbij aan de vaat, ramen zemen, de was e.d

2. Huishoudelijke Zorg

Deze zorg is er voor iedereen die zelf niet meer in staat is het huishouden te organiseren.

3. Huishoudelijke Hulp voor particulieren

Dit is betaalde Huishoudelijke Hulp voor mensen die niet in aanmerking komen voor een indicatie of waarvan de eigen bijdrage zo hoog is, dat het voordeliger is de hulp particulier in te kopen. Schoonhuis Zeeland helpt bij alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden en zelfs het doen van boodschappen.

 

Huishoudelijke Hulp aanvragen?

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kijken we welke vorm van Huishoudelijke Hulp het best past. Benieuwd welke dit voor u is? Iriz thuiszorg helpt u hier uiteraard graag verder mee.

Meer weten over Huishoudelijke Hulp?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hiervoor op onderstaande knop ‘Vraag Nu Zorg Aan’, bel ons op 0113-232529, of stuur een van onze collega’s een persoonlijk bericht.

Vraag Nu Zorg AanOf bel voor meer informatie met 0113-232529
Op al onze diensten gelden onze algemene voorwaarden.

Kernwaarden Iriz

  • Respect
  • Oog voor de mens
  • Thuis blijven wonen
  • De vraag achter de vraag

Contact opnemen

0113-232529

0113-232989

info@iriz.org

Ik wil zorg Ik Zoek Informatie Ik Zoek Werk

Heeft u thuiszorg nodig?

Onze mensen staan voor u klaar