Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus

Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus | Tel: 0113-23 25 29 (24/7)

24 Uurs Zorg Thuis

24 Uurs Zorg Thuis of verpleegzorg thuis is een thuiszorgdienst die breed inzetbaar is en dus toepasbaar in veel verschillende situaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een beroep doen op 24 Uurs Zorg wanneer u wacht op een opname en u zichzelf tot die tijd moeilijk kunt redden. Maar 24 Uurs Zorg is er ook als u alleen samen met uw partner kunt blijven wonen, als er permanente zorg of verpleging thuis is. Ook in de laatste levensfase is palliatieve 24 Uurs Zorg er, wanneer klanten ervoor kiezen thuis te blijven wonen en in hun eigen vertrouwde omgeving te overlijden. Dus wat uw reden of behoefte ook is, Iriz thuiszorg is er voor u. Indien nodig zelfs 24 uur per dag.

24 uurs thuiszorg zeeland goes

Wat is 24 Uurs Zorg Thuis?

24 Uurs Zorg wordt ingezet als palliatieve-, maar ook als niet palliatieve zorgdienst. Door de permanente inzet van een klein specialistisch zorgteam, is er 24 uur per dag, 7 dagen in de week, een verpleegkundige of verzorgende bij u thuis aanwezig. Dit zorgteam stemt samen met u en uw mantelzorgers de zorg volledig af op uw persoonlijke behoefte en manier van leven.

Niet palliatieve 24 Uurs Zorg Thuis

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, vallen bij Niet Palliatieve 24 Uurs Zorg, onderstaande taken onder deze uitgebreide zorgdienst:

Lichamelijke verzorging

Bij lichamelijke verzorging wordt vaak slechts gedacht aan hulp bij wassen, tanden poetsen, aankleden en haren kammen. Maar ook wanneer uw persoonlijke situatie dagelijks wat meer complexe of uitgebreide lichamelijke verzorging vereist helpen wij u hier uiteraard graag mee.

Begeleiding bij sociale activiteiten

Krijgt u bezoek van uw familie, vrienden of kennissen? Moet u langs bij uw arts of behandelaar? Of wilt u er misschien zelf graag even op uit? Ook dan kunt u rekenen op uw verpleegkundige of verzorgende. In alle gevallen uiteraard met volledig respect voor uw privacy.

Licht huishoudelijk werk

Boterhammen smeren, avondeten koken, boodschappen doen, stofzuigen, afwassen, een doekje door de badkamer en het toilet, het bed opmaken, de was en het zetten van koffie en thee is geen enkel probleem. Maar het is zeker niet de bedoeling dat de mensen uit het thuiszorgteam al uw huishoudelijk werk gaan doen. Heeft u hier een aanvullende oplossing voor nodig laat het ons dan gewoon even weten. Afhankelijk van de exacte zorgvraag zetten wij namelijk, naast het reeds aanwezige zorgteam, probleemloos extra mensen in.

Palliatieve 24 Uurs Zorg Thuis

Heeft u in uw laatste levensfase permanente zorg nodig, dan zet Iriz thuiszorg ook hier een klein thuiszorgteam in. De specialistische verpleegkundigen en verzorgenden uit dit thuiszorgteam hebben als doel de kwaliteit van uw leven zo hoog mogelijk te houden. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, vallen onderstaande taken onder deze uitgebreide zorgdienst:

Fysieke hulp

Een hoge kwaliteit van leven betekent het bestrijden van symptomen als pijn en benauwdheid. Maar wij helpen u ook met uw lichamelijke verzorging, het toedienen van medicatie, begeleiding bij sociale activiteiten en licht huishoudelijk werk.

Mentale ondersteuning

Bij palliatieve 24 Uurs Zorg is er extra aandacht voor mentale ondersteuning. Want een naderend overlijden brengt altijd de nodige vragen met zich mee. Bij uzelf, maar ook zeker bij uw familie en mantelzorgers. Juist voor deze gevoelens en gedachten is binnen deze zorgdienst alle aandacht.

24 Uurs Zorg Thuis kosten & vergoedingen

De vergoeding van deze specialistische zorgdienst is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de reden waarom u de 24 Uurs Zorg aanvraagt. Bent u benieuwd naar de vergoeding passend bij uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op zodat wij voor u uit kunnen rekenen wat u particulier moet bijbetalen.

Meer weten over 24 Uurs Zorg Thuis?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hiervoor op onderstaande knop ‘Vraag Nu Zorg Aan’, bel ons op 0113-232529, of stuur een van onze collega’s een persoonlijk bericht.

Vraag Nu Zorg AanOf bel voor meer informatie met 0113-232529
Op al onze diensten gelden onze algemene voorwaarden.

Kernwaarden Iriz

  • Respect
  • Oog voor de mens
  • Thuis blijven wonen
  • De vraag achter de vraag

Contact opnemen

0113-232529

0113-232989

info@iriz.org

Ik wil zorg Ik Zoek Informatie Ik Zoek Werk

Heeft u thuiszorg nodig?

Onze mensen staan voor u klaar