Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus

Richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus | Tel: 0113-23 25 29 (24/7)

Stage lopen bij dit erkend leerbedrijf?

Iriz thuiszorg is een erkend leerbedrijf. Wil je stage lopen bij ons bedrijf? Stuur dan een bericht of bel voor meer informatie en de mogelijkheden.

Iriz is onderdeel van ViaZorg, voor welzijn en zorg in Zeeland.

Home

 

“Een evenwichtige en toekomstbestendige arbeidsmarkt in de zorg- en welzijnssector in Zeeland”

Stichting Viazorg is opgericht door Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties met als hoofddoel: instroom, doorstroom en behoud van personeel in de zorg – en welzijnssector. Viazorg ondersteunt en adviseert de zorg- en welzijnsorganisaties op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken, mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en imago. Als regionale arbeidsmarktorganisatie volgen we en anticiperen we op het sterk regionale en sub-regionale karakter van de arbeidsmarktontwikkelingen.

Bijna alle Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties uit alle deelsectoren zijn bij Viazorg aangesloten: Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Kinderopvang, Kraamzorg, Verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg, Welzijn en maatschappelijke dienstverlening en Ziekenhuizen. Sinds 2013 ook de opleidingsinstituten Scalda, HZ University of Applied Sciences en Hoornbeeck College.

ViaZorg heeft ook een vacaturesite waar ook de vacatures van Iriz te vinden zijn.

Kernwaarden Iriz

  • Respect
  • Oog voor de mens
  • Thuis blijven wonen
  • De vraag achter de vraag

Contact opnemen

0113-232529

0113-232989

info@iriz.org

Ik wil zorg Ik Zoek Informatie Ik Zoek Werk